Verhuurmakelaar Utrecht

Kiest u voor Expats Verhuur Utrecht, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. Expats zijn een groeiende groep huurders op de woningmarkt in Utrecht. Dankzij de ligging, het internationale karakter en de bloeiende industrie is de stad erg populair. Expats Verhuur Utrecht is gespecialiseerd in de verhuur aan expats, waardoor we u kunnen helpen met het vinden van een geschikte huurder. Wat expats tot goede huurders maakt is het feit dat zij betrouwbaar zijn en in aanmerking komen voor woningen in het duurdere segment.

Verhuurmakelaar Utrecht: wat u zelf alvast kunt doen

Wij ondersteunen u natuurlijk bij de verhuur aan expats in Utrecht. Maar er zijn ook een aantal zaken waar u zelf alvast over na kunt denken:

  • Wat zijn de totale kosten voor het verhuren van uw
    woning
    ? Denk hierbij aan gas, water, licht en hypotheekkosten
  • Wat moet de huurprijs worden? Dit schatten wij in aan de hand van onder andere de puntenberekening van uw woning.
  • Wilt u uw meubels laten staan of weghalen? Achterlaten kan voordelig zijn voor expats.
  • Wat voor huurder ziet u graag in uw huis? Expats Verhuur Utrecht screent alle kandidaten uitgebreid zodat u goed op de hoogte bent.
  • Wilt u het onderhoud tijdens de verhuurperiode zelf regelen of uitbesteden? Wij nemen het financieel en technisch vastgoedbeheer graag van u over.
  • Expats Verhuur Utrecht brengt u op de hoogte van alle wetten en regels omtrent de verhuur aan expats. Ook stellen wij een correct juridisch huurcontract op, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wilt u de hulp van een verhuurmakelaar inschakelen? Kies dan voor Expats Verhuur Utrecht! Als u uw woning aanmeldt via het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.