Huis verhuren Utrecht

Uw huis verhuren in Utrecht doet u via Expats Verhuur Utrecht! Welke reden voor verhuur of soort woning dan ook, bij ons is alles mogelijk. Zo kunnen wij u helpen met het verhuren van uw kamer, appartement, woonhuis of studio. Voor bepaalde of onbepaalde tijd, gemeubileerd of gestoffeerd: u bepaalt het zelf.

Huis verhuren Utrecht: handige tips

Expats Verhuur Utrecht is gespecialiseerd in de verhuur aan expats. Maar ook voor andere soorten verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Denkt u er over na om uw woning aan te bieden? Met deze handige tips spreekt u veel potentiele huurders aan:

>>Richt uw woning in voor de ideale huurder
U weet zelf het beste wat voor huurder u graag in uw huis heeft. Een gezin? Een werkend stel? Houd hier rekening mee bij de inrichting. Expats richten zich op het hogere segment. Het is daarom verstandig de inrichting hier op aan te passen.
>>Streef naar een neutrale inrichting
Mensen hebben verschillende smaken. Een neutrale inrichting spreekt daarom een groter publiek aan. Vermijd daarom felle kleuren op de wanden en excentrieke meubels.

>>Moderne en goed werkende apparatuur
Expats betalen meer voor een woning, en verwachten dan ook kwaliteit. Zorg er daarom voor dat apparatuur in goede staat is en dat er moderne voorzieningen zijn.

>>Meer mogelijkheden voor de huurder
Als u uw woning gestoffeerd wilt verhuren verliest u geïnteresseerden die op zoek zijn naar een gemeubileerde woning. Andersom is het natuurlijk hetzelfde verhaal. Het kan daarom een goed idee zijn om een gemeubileerde woning aan te bieden met de mogelijkheid om de meubels te verwijderen. Houd er dan wel rekening mee dat u mogelijk opslagruimte voor uw meubilair moet regelen.

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw huis in Utrecht? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.