Appartement verhuren Utrecht

Ook voor het verhuren van een appartement in Utrecht bent u bij appartement verhuren Utrecht aan het juiste adres. Utrecht heeft een goede universiteit, een dynamische industrie en een prachtig stadscentrum. Samen met een levendige internationale gemeenschap maakt dit het tot een zeer gewilde plek voor Expats. Deze betrouwbare huurders met een hoog inkomen zoeken tijdelijke woonruimte in de stad en omgeving. Omdat ze maar kort blijven zijn gemeubileerde appartementen vaak erg handig, zo hoeven ze niet zelf alles mee te nemen. Voor u als verhuurder dus ideaal! U kunt tijdens uw eigen verblijf in het buitenland zorgeloos verhuren aan expats. Ook als uw woning te koop staat is verhuren via de leegstandswet een mooie manier om inkomen te genereren.

Appartement verhuren Utrecht

Dankzij onze ruimte connecties op de huurmarkt kunnen wij een geschikte expat vinden voor uw appartement. Onze contacten huren vaak expats in en zijn daarom vaak op zoek naar woonruimte voor deze werknemers. Ook zorgen wij voor een optimale online aanwezigheid van uw appartement, zodat de juiste personen uw aanbod te zien krijgen. Kortom; een grote kans op succes! Na het vinden van een mogelijke kandidaat voeren wij een uitgebreide controle uit om te garanderen dat u een betrouwbare huurder in huis haalt. Zo controleren we op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Verder stellen wij een waterdicht contract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Wilt u uw appartement verhuren via Expats Verhuur Utrecht? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vul daarom vandaag nog het contactformulier in!